Site içi arama

Enerji ve Materyaller Paketi

Perşembe, 27 Mayıs 2021
Her sektöre özel “Fırsat Paketleri"'ni Kaçırmayın!

SOLIDWORKS® Enerji ve Materyaller Paketi


Her sektöre özel SOLIDWORKS® paketlerimiz tasarımdan üretime kadar olan, bütün süreçlerinize karşılık veren çözümleri sunmaktadır! Yeni ve avantajlı SOLIDWORKS® paketlerimiz, bütün süreçleri en iyi verimle yönetmenizde yardımcı olacaktır.

SOLIDWORKS Enerji ve Materyaller Paketi, enerji sistemleri üzerine çalışan firmalar için hazırladığımız kapsamlı ve özel bir SOLIDWORKS® paketidir.

SOLIDWORKS® Enerji ve Materyaller Paketi: Kapsamlı Çözümler Sunar!


Sizler için oluşturduğumuz avantajlı SOLIDWORKS® paketimiz aşağıdaki bütün ürünleri kapsamaktadır.


SOLIDWORKS® Premium + SOLIDWORKS Simulation Pro + Flow Simulation + DS Enterprise Plus


1- SOLIDWORKS Premium: SOLIDWORKS kullanıcı dostu arayüzü ve 3 boyutlu tasarım yeteneğiyle, bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de makine tasarımında en çok tercih edilen CAD yazılımıdır.

Tasarımlarınızı kusursuz ve hızlı yapmanızı sağlayacak tasarım kütüphanesi (Toolbox), tolerans analizi, SOLIDWORKS Visualize Standart ile kataloglarınız için gerçekçi görseller hazırlama, ister 2D isterse de 3D olsun bütün CAD datalarını paylaşabileceğiniz eDrawings Professional, tersine mühendislik çalışmalarını yapacağınız ScanTo3D ve daha pek çok yardımcı bu ürün içerisinde yer almaktadır. SOLIDWORKS Premium yetenekleri hakkında daha fazla detay için lütfen tıklayınız.




2- SOLIDWORKS Simulation Pro: SOLIDWORKS Simulation Professional ürünü ile hareket analizlerinize sensör verileri ekleyebileceğiniz gibi, analizlerinizi 2B çözdürerek zaman tasarrufu sağlayabilirsiniz. Bunun yanında SOLIDWORKS Simulation Professional ürünü Simulation Standart ürününe ek olarak frekans, termal ve burkulma analizleri, optimizasyon, basınç kapları tasarımı ve düşme testi gibi bir çok analiz modülünü barındırmaktadır. Daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız. 


3- SOLIDWORKS Flow Simulation: SOLIDWORKS Flow Simulation ile tasarımınızın başarısında kritik rol oynayan sıvı akışını, ısı transferini ve akışkan kuvvetlerini etkin biçimde analiz edebilirsiniz. Mühendislik amaçları çerçevesinde, SOLIDWORKS Flow Simulation hesaplamalı akışkanlar dinamiği (CFD) karmaşıklığını ortadan kaldırır ve Ürün Mühendislerinin eşzamanlı mühendislik yaklaşımında kendi teknik kararlarını verirken CFD öngörülerini kullanmalarına olanak tanır. Daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.


4- DS Enterprise Plus: DraftSight, her türlü 2D ve 3D DWG dosyasını çok daha kolay, hızlı ve verimli şekilde oluşturmanıza, düzenlemenize, görüntülemenize ve işaretlemenize olanak tanır. Kim olduğunuz ve neyi başarmaya çalıştığınız fark etmeksizin, size en iyi yaptığınız şeyi yapma özgürlüğünü sunar. Ürün hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.


İhtiyacınız olan 4 SOLIDWORKS ürünü tek bir pakette: Kapsamlı ve Avantajlı!

Enerji ve Materyaller Paketi ile tasarımdan üretime kadar ki bütün süreçleri maksimum verimle yönetmeniz hedeflenmiştir. Paket kapsamında 3 SOLIDWORKS ürününe en avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Paket detayları hakkında daha fazla bilgi için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.


Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward