Site içi arama

Özel Makine İmalatçıları

Perşembe, 27 Mayıs 2021
Her sektöre özel “Fırsat Paketleri"'ni Kaçırmayın!

SOLIDWORKS® Özel Makine İmalatçıları Paketi


Her sektöre özel oluşturduğumuz SOLIDWORKS paketlerimiz ile tasarımdan üretime bütün çözümleri tek bir pakette sunuyoruz! Özel Makine İmalatçıları Paketi, 4 farklı SOLIDWORKS ürününe özel ve avantajlı fiyatlarla sahip olmanızı sağlamaktadır.

SOLIDWORKS Özel Makine İmalatçıları Paketi, makine imalatı üzerine çalışan firmaların bütün ihtiyaçları göz önünde tutularak hazırlanmıştır. Tasarımdan üretime tutun da profesyonel pazarlama kaynakları oluşturmanıza kadar sizlere değer katacak bütün ürünler bu pakette yer alıyor.

SOLIDWORKS Özel Makine İmalatçıları Paketi: İhtiyaçlarınızın tamamını karşılar!

Bütün süreçleri profesyonelce yönetmenizi sağlayacak olan paketimiz aşağıdaki bütün ürünleri kapsamaktadır.


SOLIDWORKS Professional + SOLIDWORKS Simulation Std + Composer + Visualize


1- SOLIDWORKS Professional: SOLIDWORKS kullanıcı dostu arayüzü ve 3 boyutlu tasarım yeteneğiyle, bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de makine tasarımında en çok tercih edilen CAD yazılımıdır.

Tasarımlarınızı kusursuz ve hızlı yapmanızı sağlayacak tasarım kütüphanesi (Toolbox), tolerans analizi, SOLIDWORKS Visualize Standart ile kataloglarınız için gerçekçi görseller hazırlama, ister 2D isterse de 3D olsun bütün CAD datalarını paylaşabileceğiniz eDrawings Professional, tersine mühendislik çalışmalarını yapacağınız ScanTo3D ve daha pek çok yardımcı bu ürün içerisinde yer almaktadır. SOLIDWORKS Professional yetenekleri hakkında daha fazla detay için lütfen tıklayınız.


2- SOLIDWORKS Simulation Standard: Tasarımlarınıza ait doğrusal statik, zamana bağlı hareket ve yorulma analizlerini SOLIDWORKS 3D CAD ile entegre olarak yürütmenize olanak sağlamaktadır. Bir yük altındaki gerilme, yer değiştirme, tepki kuvvetleri ve emniyet durumlarının ile birlikte ömür ve hasar durum kontrol operasyonları yürütülebilmektedir. Daha fazla detay için lütfen tıklayınız.


3- SOLIDWORKS Composer: Profesyonel montaj klavuzlarları hazırlayabilir, etkileyici animasyonlar ile harika kaynaklar oluşturabilirsiniz. SOLIDWORKS® Composer ile dil ve kültürden bağımsız olarak müşterileriniz ya da teknik ekibinizle iletişimi daha sağlıklı yakalamanız için eşsiz araçlar sunar. Composer hakkında daha fazla detay için lütfen tıklayınız. 




4- SOLIDWORKS Visualize: SOLIDWORKS Visualize ürünleri, profesyonel fotoğraf kalitesinde resimleri, animasyonları ve diğer 3D içerikleri mümkün olan en hızlı ve kolay biçimde oluşturması gereken herkes için üretilmiştir. Daha fazla detay için tıklayınız.  




4 yetenekli ürün tek bir pakette: Bütün ihtiyaçlarınızı karşılar! 

Bütün süreçleri SOLIDWORKS ortamında yürütebileceğiniz, mükemmel entegrasyon ve hızla çalışan ürünlere tek bir paketle sahip olabilirsiniz. Paketlere özel cazip fiyatlar ve diğer detaylar için bizlerle hemen iletişime geçebilirsiniz.


Birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğumuz ve başarılar elde ettiğimiz müşterilerimizden, Polat Makina firmasının başarı hikayesini izleyebilirsiniz;






Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward