Site içi arama

MAKTEK Avrasya 2024 Fuarı’nı Başarıyla Geride Bıraktık!

Cuma, 11 Ekim 2024
30 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen MAKTEK Avrasya Fuarı’nda sizlerle olmak bizim için heyecan vericiydi.

30 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen MAKTEK Avrasya Fuarı’nda sizlerle olmak bizim için heyecan vericiydi. Gelin MAKTEK 2024’te neler yaptık birlikte göz atalım!


Ürün ve Çözümlerimiz ile Sizlerle Buluştuk!

Ziyaretçilerimiz, öne çıkardığımız; SOLIDWORKS, 3DEXPERIENCE, ArmadaWorks, hyperMILL ve partner çözümlerimiz olan; DriveWorks, SolidSteel parametric, DraftSight, WoodExpert, Elysium CADfeature ürünlerimize özel olarak hazırlanmış deneyim alanlarında çözümlerimizi deneyimleme ve teknik ekibimiz ile detaylı görüşme imkanı yakaladı.

Bu sene ürün ve hizmetlerimizi tanıtmanın yanı sıra, ziyaretçilerimizin deneyimini daha keyifli ve ilgi çekici hale getirmek için çeşitli etkinlikler düzenledik.


Fuara Özel Kampanyalarla Fiyat Avantajları Sunduk!

SOLIDWORKS çözümlerimizde sunduğumuz özel kampanyalar ve indirim fırsatları ziyaretçilerimizin büyük ilgisini çekti. Devam eden kampanyalarımız hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Hediye Kapma Makinesi ile Eğlenceli Anlar!

Bizim için özel olarak tasarlanmış ve içerisi sürpriz hediyelerle dolu hediye kapma makinesi ile ziyaretçilerimizle eğlence dolu anlar yaşadık ve oyun oynama fırsatı kazanan şanslı katılımcıları hediyelerle buluşturduk.


VR Gözlük ile Sıra Dışı Deneyim!

Teknik ekibimiz tarafından SOLIDWORKS Visualize ile tasarlanan uzay üssü içerisinde sanal dünyanın kapılarını araladık. Gerçek dünyadan sanal gerçekliğe uzanan bu yolculuk ile teknoloji ve tasarımın gücünü bir kez daha gözler önüne serdik.


Maksimo CNC Tezgahı ile İlgi Odağı Olduk!

%100 Yerli ve Türk Mühendisliği harikası, 5 eksenli endüstriyel CNC tezgahımız Maksimo HPM 800, yüksek performansı ve hassas işleme kabiliyeti ile dikkatleri üstüne çekti.


DJ Performansı ile Enerji Dolu Kapanış!

5 Ekim Cumartesi düzenlediğimiz DJ performansı, standımızda enerjiyi zirveye taşıdı. Ziyaretçilerimizin müziğe eşlik ettiği bu keyifli anlar, fuar kapanışını eğlenceli ve unutulmaz hale getirdi.

MAKTEK Avrasya 2024’te bizimle olan, standımıza uğrayıp çözümlerimizle ilgili bilgi alan ve enerjimize enerji katan tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz!

Sektördeki tüm yenilikler ve gelecek etkinliklerimiz için bizi takip etmeyi unutmayın!


Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward