Site içi arama

hyperMILL 2023 Yeniliklerini Keşfedin!

Perşembe, 19 Ocak 2023
hyperMILL® CAD/CAMile Gelen Yenilikler Dünyanın en başarılı CAM çözümü hyperMILL 2023 ile gelen yenilikler ve geliştirmeleri inceleyin.

Bir OPEN MIND müşterisi olarak, hyperMILL’in endüstriye öncülük eden CAD/CAM çözümü olmasının ardında yatan olağanüstü hizmet ve desteğimize aşina olmalısınız. İmalat endüstrisindeki konumumuzu korumak adına, ürün araştırma ve geliştirme sürecimize önemli yatırımlar yapıyoruz. Bu yatırımların sonucunda; teknolojimizi devamlı olarak geliştirmek ve siz değerli müşterilerimize yıllık ürün güncellemeleri sunmak adına arka planda durmadan çalışan geliştirme ekibimiz bulunmaktadır.


2023 yılından itibaren, size güncellemeleri sunma şeklimizde değişikliğe gideceğiz. Bu sayede, en son güncellemeler sunulur sunulmaz hyperMILL’i güncelleyebileceksiniz. hyperMILL 2023 sürümüyle birlikte geçerli olmak üzere, her yılın Aralık ayında yeni bir yazılım sürümünü kullanıma sunacağız. Bu yıllık sürümün ardından, 6 haftada bir ürün güncellemesi (önceki adıyla servis paketleri) alacaksınız. Yeni yazılımların geliştirilmesine ve sunulmasına yönelik bu çevik strateji, işletmenizin her zaman en son ürün iyileştirmeleri ile çalışmasını sağlayacak. Elbette, kullanıma sunuldukça yeni özellikler ve güncellemeler hakkında kapsamlı bilgiler sağlayacağız.

hyperMILL 2023 ile gelen yenilik ve geliştirmeleri incelemek için lütfen tıklayın.

Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward