Site içi arama

hyperMILL 2022.1 Yenilikleri Yayınlandı!

Perşembe, 10 Şubat 2022
hyperMILL 2022.1 yenilikleri yayınlandı! Daha verimli ve hızlı işleme stratejileri için hyperMILL'in yenilikçi çözümlerini keşfedin.

hyperMILL 2022.1 sürümü yayınlandı! Bu sürümle birlikte gelen bütün yenilikleri sizler için derledik.

hyperMILL 2022.1 'de 2D Yenilikleri

Pocket Milling kaba işleme stratejisinde artık finish turu da yaptırılabilir. Bu da tek strateji içerisinde kaba ve finish’i yapmamıza olanak sunar. Contour Milling on 3D Model ve Chamfer Milling on 3D Model stratejilerine eklenen yeni fonksiyon sayesinde tasarımınızda olmayan dikey kenarların da köşelerini kırabilirsiniz.


hyperMILL 2022.1 'de 3D Yenilikleri

hyperMILL 2022.1 3D Yeniliklerinde mevcut iki stratejiye çok önemli yeni fonksiyonlar eklendi. 3D Plane Machining ve 3D Z-Level Shape Finishing. Bu sayede işlem stratejilerinizi çok daha kolay ve hızlı şekilde oluşturabilirsiniz. 


hyperMILL 2022.1 'de 5X Yenilikleri

Yeni geliştirilen stratejimiz 5X Radial Machining ile sadece 5 eksen de değil 3 eksende de işlem yapabilirsiniz. Ayrıca geliştirilen diğer fonksiyonlar ile kullanıcıya daha basit ve hızlı takım yolu oluşturma imkanı sunmaktadır.


hyperMILL 2022.1 'de Eklemeli İmalat Yenilikleri

Açıklama: 2022.1 hyperMILL CAD-S Yeniliklerinin hedefi, NC programları için CAD odaklı hedefleri büyük ölçüde hızlandırmaktır. Öğeler basit ve hızlı bir şekilde eklenebilir, silinebilir, değiştirilebilir, gösterilebilir veya gizlenebilir. Tüm bu fonksiyonlar NC programların görevleri için eklenmiştir.


hyperMILL 2022.1 'de CAD-S Yenilikleri

hyperMILL 2022.1 vesiyonunda yepyeni ve fonksiyonel CAD-S geliştirmeleri ile pek çok işlemi çok daha basit ve hızlı hale getirebilirsiniz.


hyperMILL 2022.1 'de Table-Table Logic Yenilikleri

Bu opsiyon sadece Virtual Machine modülünde ve Table-Table makine modellerinde kullanılabilir. Optimize Clearance Plane fonksiyonu seçilmediğinde aynı düzlemdeki bağlantılar parça, stok ve fikstür üzerindeki eksenel güvenlik mesafesinden gerçekleşir.


Daha fazla bilgi için https://www.armadayazilim.com/urunler/hypermill sayfasını inceleyebilir ya da fiyat teklifi için lütfen tıklayın.

Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward